ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Έχετε τις παρακάτω επιλογές για την πραγματοποίηση της πληρωμής της παραγγελίας σας:

 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή της. Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή δεν ισχύει για τις παραγγελίες που αποστέλλονται με πρακτορείο μεταφορών.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Κάντε την πληρωμή σας καταθέτοντας το αντίτιμο της παραγγελία σας στον τραπεζικό μας λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς, σημειώνοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας. Μόλις εμφανιστεί η πληρωμή σας στον λογαριασμό μας, θα σταλεί η παραγγελία σας. Αν η πληρωμή σας γίνει μέσω της Τράπεζας Πειραιώς ή της EUROBANK, δεν επιβαρύνεστε άλλα έξοδα. Αν γίνει μέσω του διατραπεζικού συστήματος ΔΙΑΣ, επιβαρύνεστε με τα έξοδα του διατραπεζικού συστήματος.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
GR85 0171 5590 0065 5914 3306 380

EUROBANK
GR16 0260 3260 0001 3020 0512 867

Ο αριθμός λογαριασμού θα σας αποσταλεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόλις ολοκληρωθεί η υποβολή της παραγγελίας σας.

PAYPAL

Κάντε την πληρωμή σας μέσω της νούμερο ένα διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών. Η πιο διαδεδομένη υπηρεσία πληρωμών βρίσκεται στη διάθεση σας, για την πραγματοποίηση των πληρωμών σας.

ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Προς το παρόν η πληρωμή μέσω πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών υποστηρίζεται μόνο μέσα από την εφαρμογή του PayPal. Σύντομα θα είναι διαθέσιμες και άλλες επιλογές πληρωμών για την δική σας εξυπηρέτηση.