Ποια είναι η ιδανική θερμοκρασία για το μπάνιο;


Ένα κρύο μπάνιο, ειδικά το πρωί, δεν είναι ο καλύτερος οιωνός για να κατακτήσουμε τη μέρα. Το ξυπνητήρι χτυπάει,  βγαίνουμε από τη θαλπωρή του κρεβατιού και κατευθυνόμαστε στο μπάνιο. Ο χώρος είναι κρύος τα πλακάκια είναι παγωμένα  και σίγουρα αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να ξεκινήσουμε τη μέρα μας. 

Το μπάνιο συχνά είναι ένα  υποτιμημένο δωμάτιο,  ενώ παίζει τεράστιο ρόλο στην καθημερινότητά μας. Γι’ αυτό αξίζει να δώσουμε σημασία και στις λεπτομέρειες.

Οι μελέτες έχουν δείξει ότι η ιδανική θερμοκρασία για ένα μπάνιο είναι τουλάχιστον 23 βαθμοί Κελσίου.  Αυτήν η θερμοκρασία είναι ικανή να μη μας αφήσει να  τουρτουρίζουμε ενόσω στεγνώνουμε, μετά από ένα ντους ή ένα μπάνιο.

Υπάρχουν πολλές λύσεις για να έχουμε ένα ζεστό μπάνιο.  Θερμαντικά σώματα,  τουαλέτες με θερμαινόμενα καθίσματα αλλά και ένα απλό χαλάκι στο πάτωμα του μπάνιου, που  αφήνει μία απαλή αίσθηση και συμπληρώνει τη διακόσμηση του μπάνιου.

extra tip:  Οι θερμαινόμενοι καθρέπτες αν και δεν ζεσταίνουν άμεσα το χώρο αποτρέπουν το θόλωμα και έτσι θα μπορείτε καλύτερα να βλέπετε το πρόσωπο σας μετά από ένα ζεστό μπάνιο.


Αφήστε μια απάντηση

Call Now Button