Damixa μπαταρίες νιπτήρα


Οι μπαταρίες νιπτήρα Silhouet είναι εκπληκτικές. Έχουν λεπτό, σκανδιναβικό σχεδιασμό και διατίθενται τόσο σε κλασικό στυλ όσο και σε βρύσες με φωτοκύτταρο.

Επτά όμορφες χρωματικές παραλλαγές είναι διαθέσιμες όπως και αντίστοιχα μια πλήρη συλλογή αξεσουάρ μπάνιου. Μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε ανώτερη λειτουργικότητα με υλικά, χρώματα και αξεσουάρ που αντικατοπτρίζουν το στυλ σας και την ατμόσφαιρα που θέλετε στο σπίτι σας.



Για τον νιπτήρα του μπάνιου η μπαταρία Damixa Silhouet υπάρχει διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά ύψη και διασφαλίζει ότι θα κάνει για κάθε τύπο νιπτήρα.

Οι βραβευμένες σχεδιάστριες, Christina Halskov και Hanne Dalsgaard, βοήθησαν την Damixa να φέρει στη ζωή το Silhouet. Ο στόχος τους ήταν να δημιουργηθεί μια απλή, μοντέρνα και ελκυστική σειρά από μπαταρίες μπάνιου. Η Christina Halskov εξηγεί:

“Η βρύση, είτε για την κουζίνα είτε για το μπάνιο, είναι ένα λειτουργικό αντικείμενο, καθώς και ένα στοιχείο ντιζάιν σε σύγχρονα σπίτια. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια σειρά από αυθεντικές, χωρίς περιττά στοιχεία βρύσες, οι οποίες θα είναι ευχάριστες κατά τη χρήση στην καθημερινή ζωή και θα διαρκέσουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, τόσο από άποψη σχεδιασμού όσο και ποιότητας.”


Αφήστε μια απάντηση

Call Now Button