Μπαταρίες μπάνιου
Damixa Silhouet

Silhouet. Slim. Scandinavian. Attractive.

Βρείτε το στυλ σας!

 Οι Silhouet έχουν έναν εκπληκτικό λεπτό και σκανδιναβικό σχεδιασμό. Οι μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας είναι διαθέσιμες τόσο στην κλασική μορφή όσο και σε μπαταρίες με φωτοκύτταρο. Μπορείτε να τις βρείτε σε επτά όμορφες χρωματικές παραλλαγές συνοδευόμενες από μια πλήρη συλλογή αξεσουάρ μπάνιου. Χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των υλικών και την υψηλή λειτουργικότητα, επιλέξτε τα χρώματα που αντικατοπτρίζουν το στυλ σας και την ατμόσφαιρα που θέλετε στο σπίτι σας.

Χρωμέ, μαύρο ματ, λευκό ματ, χρυσό, ασημένιο, χρυσό ματ και χαλκός

7 διαφορετικά χρώματα  για να βρείτε το δικό σας στυλ

Λευκή ματ επιφάνεια ανθεκτική στην UV ακτινοβολία

Η λευκή επιφάνεια κάνει το σχήμα και τις λεπτομέρειες της μπαταρίας να ξεχωρίζουν καθαρά. Μην αμφιβάλετε για την εξωτερική επιφάνεια. Η επίστρωση είναι ανθεκτική, με αντοχή στην χρήση και είναι εκπληκτικά εύκολο να καθαριστεί. Η επιφάνεια είναι ανθεκτική στην υπεριώδη ακτινοβολία, οπότε η βρύση δεν θα γίνει κίτρινη από το ηλιακό φως, αλλά θα παραμείνει σαν καινούργια.

 

Μαύρη Ματ επιφάνεια εναντίον των δακτυλικών αποτυπωμάτων

Η ματ μαύρη επιφάνεια δεν θα ξεθωριάσει στο χρόνο και είναι ανθεκτική στη βρωμιά και στα λιπαρά δακτυλικά αποτυπώματα. Το αστάρι χρησιμοποιείται ως βασικό στρώμα κάτω από το μαύρο χρώμα και η λάκα στο τέλος δίνει τη ματ εμφάνιση. Αυτό είναι και το στρώμα που δίνει τη σκληρή, ανθεκτική ιδιότητα και αποτρέπει τα δακτυλικά αποτυπώματα από την επιφάνεια.

 

Χρυσό, χρυσό ματ και χαλκός PVD

Το χρυσό, το χρυσό ματ και ο χαλκός ματ είναι η διακριτική και κομψή εναλλακτική λύση του χρωμέ που ταιριάζει σχεδόν σε οποιοδήποτε περιβάλλον κουζίνας και μπάνιου. Με την ειδική επίστρωση PVD, η Silhouet προσφέρει μια σκληρότερη, εξαιρετικά στιβαρή επιφάνεια που αντέχει εύκολα στις γρατζουνιές, στη διάβρωση και στον αποχρωματισμό. Οι μπαταρίες σε αυτά τα χρώματα διαθέτουν την εξαιρετικά ανθεκτική επίστρωση PVD.


Τρία διαφορετικά ύψηΓια τον νιπτήρα του μπάνιου η μπαταρία Damixa Silhouet υπάρχει διαθέσιμη σε τρία διαφορετικά ύψη και διασφαλίζει ότι θα ταιριάζει σε κάθε τύπο νιπτήρα.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά:

  • Κεραμικός μηχανισμός
  • Σύστημα Cold Start
  • Εξοικονόμηση νερού Eco Save
  • Αυτοκαθαριζόμενο φίλτρο
  • Φιλτρο οικονομίας 6 l/m
  • Βαφη PVD

 

Σύστημα Cold
Start

Ανοίγει για κρύο νερό μόνο όταν ο μοχλός βρίσκεται στην αρχική θέση. Μειώνει την περιττή κατανάλωση θερμαινόμενου νερού και εξοικονομεί ενέργεια.

Αυτοκαθαριζόμενο
φίλτρο

Εύκολη αφαίρεση των αλάτων από μπαταρίες, τηλέφωνα και κεφαλές ντους χωρίς εργαλεία ή χημικά. Απλώς τρίψτε με το δάχτυλο στην επιφάνεια του καουτσούκ για να αφαιρέσετε τα άλατα.

Εξοικονόμηση νερού Eco Save

Σχεδιασμένο για εξοικονόμηση νερού. Θα αισθανθείτε μια λεπτή αντίσταση όταν ανοίγετε τη βρύση για να αποφύγετε τη λειτουργία σε πλήρη ροή. Απλά περάστε το σημείο αντίστασης για περισσότερη ροή.

Βαφη PVD

 

Μια μοναδική, μεταλλική επίστρωση που καθιστά την επιφάνεια της βρύσης απωθητική για την βρωμιά και πιο ανθεκτική στις γρατσουνιές. Η επίστρωση PVD διασφαλίζει επίσης ότι το χρώμα δεν ξεθωριάζει – ακόμα και μετά από πολλά χρόνια χρήσης.


Οι βραβευμένες σχεδιάστριες της Silhouet Christina Halskov και Hanne Dalsgaard εξηγούν για την δημιουργία τους:

“Η βρύση, είτε για την κουζίνα είτε για το μπάνιο, είναι ένα λειτουργικό αντικείμενο, καθώς και ένα στοιχείο design σε σύγχρονα σπίτια. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια σειρά από αυθεντικές, χωρίς περιττά στοιχεία μπαταρίες, οι οποίες θα είναι ευχάριστες κατά τη χρήση στην καθημερινή ζωή και θα διαρκέσουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, τόσο από άποψη σχεδιασμού όσο και ποιότητας.

Ανακαλύψτε τα προϊόντα

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Βούλγαρη 5, 546 55 Θεσσαλονική
Τ. 2310 402 008