Μοντέρνες, μίνιμαλ και με στυλ

Μοντέρνες, μίνιμαλ και με στυλ.

Αυτές είναι οι μπαταρίες κουζίνας και μπάνιου Damixa Pine.

Οι μπαταρίες της σειράς Pine ξεχωρίζουν από το πλήθος για το δικό τους μοναδικό στυλ. Οι αιχμές και οι γωνίες συναντούν τις απαλές και στρογγυλές γραμμές σε αυτή την ολοκληρωμένη σειρά από τη Damixa, η οποία έχει βραβευτεί για τη στήλη ντους με το βραβείο Red Dot Design Award. Η συνολική της εμφάνιση είναι μοντέρνα, μίνιμαλ και με στυλ.

 

Μπαταρία κουζίνας Damixa Pine

Η εμπειρία στη διάθεση του χρήστη

Η σειρά Pine δημιουργήθηκε με μια διαδικασία που περιλάμβανε μια ομάδα σχεδιασμού με τη συμμέτοχή των τελικών καταναλωτών και χρηστών. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας εκτός από το σχεδιαστικό κομμάτι με τον συνδυασμό αιχμηρών και στρογγυλών στοιχείων, είναι και η ενσωμάτωση των παρατηρήσεων και εμπειριών των χρηστών. 

Οι μπαταρίες παρουσιάζουν λειτουργικά χαρακτηριστικά όπως: cold start (έναρξη της ροής του νερού από το κρύο για επιπλέον οικονομία), φίλτρο οικονομίας 6 λίτρων, προστασία από εγκαύματα. Είναι eco save δίνοντας μεγάλη σημασία στην προστασία του περιβάλλοντος και στην οικονομία του χρήστη.

Πριν αυτά τα στοιχεία οριστικά ενσωματωθούν στις μπαταρίες, έχουν πραγματοποιηθεί μετρήσεις σε σπίτια και δημοσίους χώρους με τη συμμετοχή των τελικών χρηστών, όπου η Damixa είχε εγκαταστήσει μπαταρίες eco save.

 

Damixa Pine New Colours

Μαύρη ματ επιφάνεια κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων

Το ματ μαύρο είναι όμορφα μινιμαλιστικό και έρχεται σε τέλεια αντίθεση με το μοντέρνο σχεδιασμό που έχουν σήμερα οι κουζίνες και τα μπάνια. Η μαύρη ματ επιφάνεια δεν ξεθωριάζει με τα χρόνια και είναι ανθεκτική στη βρωμιά και στα λιπαρά δαχτυλικά αποτυπώματα.

Βαφή PVD για υψηλή αντοχή

Το Steel PVD είναι η διακριτική και κομψή εναλλακτική του χρωμέ που ταιριάζει σχεδόν σε κάθε κουζίνας και μπάνιο. Με την ειδική επίστρωση PVD, η Pine προσφέρει μια πιο σκληρή, εξαιρετικά στιβαρή επιφάνεια που αντέχει εύκολα τις γρατσουνιές, τη διάβρωση και τον αποχρωματισμό.

Χαρακτηριστικά

Σύστημα Cold
Start

Ανοίγει για κρύο νερό μόνο όταν ο μοχλός βρίσκεται στην αρχική θέση. Μειώνει την περιττή κατανάλωση θερμαινόμενου νερού και εξοικονομεί ενέργεια.

Αυτοκαθαριζόμενο
φίλτρο

Εύκολη αφαίρεση των αλάτων από μπαταρίες, τηλέφωνα και κεφαλές ντους χωρίς εργαλεία ή χημικά. Απλώς τρίψτε με το δάχτυλο στην επιφάνεια του καουτσούκ για να αφαιρέσετε τα άλατα.

Εξοικονόμηση νερού Eco Save

Σχεδιασμένο για εξοικονόμηση νερού. Θα αισθανθείτε μια λεπτή αντίσταση όταν ανοίγετε τη βρύση για να αποφύγετε τη λειτουργία σε πλήρη ροή. Απλά περάστε το σημείο αντίστασης για περισσότερη ροή.

Προστασία από εγκαύματα

Η λειτουργία για προστασία από εγκαύματα περιορίζει την κίνηση του μείκτη της μπαταρίας για την αποφυγή τυχαίας επιλογής “καυτού” νερού.

“H Damixa είναι γνωστή για την ποιότητα, το design και την καινοτομία των προϊόντων της.”

Ολοκληρωμένη σειρά μπαταριών
Damixa Pine

Η σειρά μπαταριών της Pine είναι πλήρης και περιλαμβάνει μπαταρία κουζίνας, μπαταρίες νιπτήρα, μπαταρίες λουτρού, τη βραβευμένη στήλη ντους με θερμοστατική μπαταρία, μπαταρία μπιντέ, καθώς και εντοιχιζόμενες μπαταρίες για το ντους. Δείτε τη σειρά μπαταριών της Damixa Pine στην ιστοσελίδα και στο κατάστημα μας.

 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Βούλγαρη 5, 546 55 Θεσσαλονική
Τ. 2310 402 008

    Ανακαλύψτε τη σειρά Damixa Pine