ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ damixa.
μια λυση. πολλεσ δυνατοτητες.

 

ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΠΤΗΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΟΥΣ

 

Το μπάνιο είναι η όαση του σπιτιού σας. Εδώ αρχίζει και τελειώνει η μέρα σας. Η Damixa, αντλώντας έμπνευση από κτίρια υψηλού design και χώρους spa,  έχει δημιουργήσει εντοιχιζόμενες λύσεις και προϊόντα που κάνουν το μπάνιο σας μια ευχάριστη εμπειρία.

Απλές και καθαρές γραμμές, καθώς το μπάνιο σας πρέπει να ταιριάζει με τα υπόλοιπα υλικά και όμορφα χρώματα του σπιτιού σας. Με τα εντοιχισμένα συστήματα ντους και νιπτήρα, μπορείτε να κρύψετε τα περιττά μέρη, οπότε τίποτα δεν σας ενοχλεί οπτικά.

Αυτό δημιουργεί μια υπέροχη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας. Μια πινελιά πολυτέλειας που όλοι χρειαζόμαστε στην καθημερινότητα μας.

 

ΤΑ ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ – ΚΟΥΤΙΑ ΕΝΤΟΙΧΙΣΜΟΥ

 

  • Ένα εντοιχιζόμενο κουτί που μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα εξωτερικά μέρη.
  • Σχεδιάζεται στη Δανία. Παράγεται στη Σουηδία.
  • Ασυμβίβαστη ποιότητα Damixa.
  • Με χρήση αποκλειστικά κορυφαίων εξαρτημάτων και κραμάτων.
  • Εύκολο στην εγκατάσταση. Εύκολο στο σέρβις.
  • Εύκολη εγκατάσταση: Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα παραδίδονται σε μία συσκευασία.
  • Όταν εγκατασταθεί το εντοιχιζόμενο κουτί, τα εξωτερικά μέρη μπορούν να εγκατασταθούν αργότερα χωρίς να χρειάζεται να συναρμολογηθούν εκ των προτέρων.

Damixa

Εντοιχιζόμενο κουτί για μπαταρίες νιπτήρα.

damixa. μια λυση. πολλεσ δυνατοτητεσ

Με ένα εντοιχιζόμενο κουτί για μπαταρίες νιπτήρα ή ντους αντίστοιχα, οι λύσεις της Damixa είναι απλές και ευέλικτες. Το εντοιχισμένο κουτί μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα εξωτερικά μέρη, οπότε αν, μετά από μερικά χρόνια, θέλετε να αλλάξετε το χρώμα ή το σχέδιο, είναι εύκολο να το κάνετε. Όλα τα εξωτερικά μέρη μπορούν να αντικατασταθούν, ενώ για τα εσωτερικά μέρη δε χρειάζεται να ανησυχείτε καθώς η Damixa έχει πλήρη γκάμα ανταλλακτικών για όλα της τα προϊόντα. Άλλωστε η Damixa είναι γνωστή για τη μεγάλη διάρκεια ζωής των προϊόντων της.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις επιλογές και τις δυνατότητες των εντοιχιζόμενων μπαταριών Damixa.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Βούλγαρη 5, 546 55 Θεσσαλονική
Τ. 2310 402 008