Η εταιρεία ΒΑΚΑΛΟΓΛΟΥ ιδρύθηκε το 2002 στη Θεσσαλονίκη και δραστηριοποιείτε στο χώρο του χονδρικού και λιανικού εμπορίου ειδών υγιεινής και ανταλλακτικών.

Τα στελέχη της εταιρείας, έχοντας πολυετή παρουσία στο χώρο, έχουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία να αντιληφθούν και να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών τους.

Η εταιρία είναι γνωστή στο χώρο για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων που διαθέτει στην αγορά. Όλα τα προϊόντα είναι υψηλής ποιότητας και φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, καθώς προέρχονται από κορυφαίους οίκους του εξωτερικού.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε λύσεις για κάθε μπάνιο καλύπτοντας τις απαιτήσεις σας με υψηλής ποιότητας προϊόντα.

Στόχος μας η καθιέρωση ως μία από τις σημαντικότερες επιχειρήσεις στον κλάδο με ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση μετά την πώληση με ανταλλακτικά των κορυφαίων εταιρειών.

Προϊόντα που μπορείτε να βρείτε σε εμάς: είδη υγιεινής, εντοιχιζόμενα καζανάκια, μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας, ανταλλακτικά ειδών υγιεινής, μηχανισμούς, φίλτρα, σπιράλ, τηλέφωνα ντους κλπ.

Εταιρείες με τις οποίες συνεργαζόμαστε: Duravit, Geberit, Damixa, Tece, Grohe, Guglielmi, Jomo, Kariba, Pucci, Neoperl κλπ.

.